Anmeldelser

Mega fed oplevelse med udendørs billedtagning. På tros af regn og blæst, var der intet som kunne stoppe blitzen i hænderne på manden bag PM Foto. Og ikke nok med dette, fik vi rent faktisk, nogle af de hid til bedste billeder af mig og min gode ven morten… Kan klart anbefales ;)

_MG_9256-Edit

Patrick er en fantastisk sjov, rar og professionel fotograf, som sætter en god stemning, så man føler sig i trygge hænder foran hans linse. Magen til engagement og fleksibilitet skal man lede længe efter! Og produktet taler jo for sig selv! Altid nogle fremragende billeder! smile-humørikon

 

Patrick Madsen er en super dygtig og kreativ fotograf, som klart kan anbefales! Han er lyttende og forstående overfor kunden, og gør sit bedste for at leve op til kundens forventninger, samt er åben overfor stort set alle idéer, uanset hvor skøre de er. Man føler sig super godt tilpas i hans selskab, og han formår at gøre fotoshootet til en rigtig god oplevelse, selv for en der godt kan være lidt genert over for kameraer, uden at overskride nogen personlige grænser. Så alt i alt, en rigtig god fotograf, som klart kan anbefales!

Patrick Madsen er en super dygtig og kreativ fotograf, som klart kan anbefales! Han er lyttende og forstående overfor kunden, og gør sit bedste for at leve op til kundens forventninger, samt er åben overfor stort set alle idéer, uanset hvor skøre de er. Man føler sig super godt tilpas i hans selskab, og han formår at gøre fotoshootet til en rigtig god oplevelse, selv for en der godt kan være lidt genert over for kameraer, uden at overskride nogen personlige grænser.
Så alt i alt, en rigtig god fotograf, som klart kan anbefales!

 

 

PM Foto er et firma jeg til hver en tid vil foreslå andre at få taget billeder af. De er super gode og billige og de er klar til enhver udfordring man udsætter dem for. Da vi første gang hørte om Pm Foto skulle komme, tænkte vi, hvem er det? Nu når vi ved hvem det er, er vi ikke i tvivl om hvem vi vil anbefale til vores bekendte! Så søger du en sød, smilende og forstående fotograf, er det ham du skal kontakte.

PM Foto er et firma jeg til hver en tid vil foreslå andre at få taget billeder af. De er super gode og billige og de er klar til enhver udfordring man udsætter dem for.
Da vi første gang hørte om Pm Foto skulle komme, tænkte vi, hvem er det?
Nu når vi ved hvem det er, er vi ikke i tvivl om hvem vi vil anbefale til vores bekendte!
Så søger du en sød, smilende og forstående fotograf, er det ham du skal kontakte.

PM Foto er et lille hyggeligt firma, der er billigt, men stadig et meget professionelt firma! Fotografen giver ikke kun egne meninger til udtryk, men spørger også hvad vi vil have ud af billedet, og det synes jeg er super!

PM Foto er et lille hyggeligt firma, der er billigt, men stadig et meget professionelt firma! Fotografen giver ikke kun egne meninger til udtryk, men spørger også hvad vi vil have ud af billedet, og det synes jeg er super!