Hvem vi er

PM Fotograf er et fotofirma, der består af engageret fotografere og designere der elsker fede events og fotoshoots. Så holder du en fest, eller bare gerne vil have taget nogen fede billleder. Så tøv ikke med at skrive til os.
Beskrivelse:

Natteliv og eventfotograf

PM Fotograf startede op som Nattelivs fotograf i 2011, med vores fotograf Patrick Madsen. Her startede vi med at arbejde på et af vejles diskoteker. I 2014 skrev vi kontrakt med 3 nye diskoteker fra vejle, som vi stadig er i fast samarbejde med. Derudover har vi fået et godt og stabilt samarbejde op og køre med flere andre diskoteker og koncert arrangører, som har taget os med rundt i hele Danmark for at dokumentere de største fester som Danmark har set.

Bryllup:
Ingen begivenhed er for stor eller for lille til os. Derfor har vi sagt ja til flere og flere bryllupper rundt omkring i DK. Vi startede ud med vores første bryllup, i 2015 og har ligesiden haft en del opgaver som bryllupsfotograf, netop fordi vi har speciale indenfor Event og større forsamlinger.

Potræt:
I 2013 startede vi op som portræt fotograf. Vi tager både billeder til dit næste cv eller til dit næste profilbillede på facebook.  Vi laver både TFP men også normale Fotoshoots aftaler. Så har du en idé som du gerne vil se blive til virkelighed, så er vi altid klar på at høre den.

Patrick Madsen Indehaver af Pm Foto Fotograf Videograf

Patrick Madsen
Indehaver af Pm Foto
Fotograf
Videograf

Christopher Madsen. Fotograf. Grafisk desinger

Christopher Madsen.
Fotograf.
Grafisk desinger